El ple de juliol votarà la modificació de l’ordenança municipal de les autoritzacions i el funcionament de les terrasses

sala de plens ajuntament de sant just

Dijous, 28 de juliol, a partir de les 19 h, se celebra el ple municipal ordinari corresponent al mes de juliol.

Un dels punts més destacats de la sessió serà la millora de l’ordenança de les terrasses del municipi. Degut a l’afectació que ha suposat la pandèmia als diferents comerços, entre ells els de restauració, s’ha cregut convenient modificar l’ordenança per facilitar la possibilitat d’instal·lació de terrasses als establiments que no disposin d’amplada suficient a la vorera. També es proposa adaptar l’ordenança a la normativa estatal en matèria d’accessibilitat pel que fa a l’amplada de les voreres i a la distància entre la façana i l’extrem de la terrassa, i es traurà la referència a la durada de l’ocupació de la via pública.

Un altre punt que es votarà és l’aprovació provisional de la modificació puntual del Pla General Metropolità i del Pla Especial de Protecció i Rehabilitació del Patrimoni de Sant Just Desvern de la finca de Can Sagrera.

També es votaran diverses modificacions vinculades a llocs de treball i dues mocions. Finalment, està previst que entri per urgència l’adjudicació del contracte mixt del servei de manteniment de l’arbrat, jardineria, zones verdes, sauló, neteja i rec, així com el subministrament de plantes, arbres i material relacionat amb les tasques de manteniment. La durada ordinària del contracte és de quatre anys, amb possibilitat de pròrroga fins a un any més.

El ple serà presencial i obert al públic, amb una limitació d’aforament de 21 persones, i la sessió també es podrà seguir en directe a través del canal de YouTube de l’Ajuntament.

L’ordre del dia del ple es pot consultar a través d’aquest enllaç.