Torna la Festa Major del 3 al 7 d’agost!

La Festa Major de Sant Just recupera els formats i les propostes d’abans de la pandèmia, amb activitats per a tots els públics i la tradicional rivalitat entre blaus i grocs. Tindrà lloc la primera setmana d’agost, des de dimecres 3 fins a diumenge 7. El pregó del 3 d’agost, a càrrec de l’escultor i veí de Sant Just Jaume Plensa, donarà el tret de sortida a les activitats.

Com a principal novetat, les barraques i les nits de concerts s’ubicaran enguany al carrer Narcís Monturiol, a prop de l’antiga ubicació del camp de futbol. Divendres 5 gaudirem dels concerts d’Ebri Night, Bandandarà, The Aguateques i DJ Set, i dissabte 6 d’agost hi haurà el sopar de Festa Major, el Bingo Musical, el ball de Festa Major amb l’Orquestra Litoral, el grup de versions Clotildes i DJ Nàtura.

Hi haurà activitats i espectacles per a tots els gustos, com la gimcana pagesa, la passejada literària, el tobogan aquàtic, el berenar per a la gent gran, el Holi Festival, el Quina Barra, les havaneres, les sardanes o el vermut solidari. La plaça Verdaguer, Can Ginestar, Can Freixes, Iulia Quieta o el Casal de Joves són alguns dels punts on es faran les activitats.

També hi haurà premis diversos:

6 d’agost, 19 h: Patxanga Pool Party a la piscina de La Bonaigua

Es tracta d’un concurs d’habilitat amb inflable aquàtic que consisteix en saltar de bola a bola sense caure. S’obsequiaran premis per als joves (fins a 20 anys) que superin la prova amb menys temps:

6 d’agost, 23.30 h: Anunci de la barraca guanyadora al carrer Narcís Monturiol

El premi a la millor Barraca el decidirà un jurat format per tres persones. Per ser membre, es farà un sorteig entre totes les persones que s’apuntin el dia 6 a la barraca del Casal de Joves (per poder apuntar-se, cal haver comprat un tiquet pel sopar de Festa Major).

Després de sopar, abans del bingo musical, s’anunciaran els tres membres que formaran part del jurat, que tindran una hora per inspeccionar les barraques i deliberar. El veredicte es farà després del bingo musical i, a continuació, s’anunciarà el color guanyador de la Festa Major.

La programació de la Festa Major arribarà a totes les llars de Sant Just.

Podeu consultar el programa complet en el següent enllaç: Festa Major de Sant Just Desvern 2022