Ja està en marxa la campanya de promoció turística “Som el teu estiu” del Baix Llobregat

La campanya turística “Som el teu estiu”, impulsada pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat i el Consell Comarcal del Baix Llobregat, dona a conèixer i promociona un any més els principals atractius de la comarca per a gaudir durant l’estiu, amb l’objectiu d’incrementar la notorietat i posicionament del territori, atraure i augmentar el nombre de visitants i turistes, i reactivar aquesta important activitat econòmica del Baix Llobregat.

La campanya “Som el teu estiu”  ofereix més d’un centenar de propostes turístiques per a gaudir arreu del Baix Llobregat. Una completa i variada oferta d’activitats per a grans i petits, per a famílies, parelles i amics. Hi haurà oferta per a tothom: pels amants de l’aventura i l’adrenalina, pels apassionats de la natura o de la cultura, per als més gurmets i sibarites, per als curiosos, per a qui necessita relax i tranquil·litat o per a qui vol viure emocions úniques.

Es pot consultar tota la informació a www.somelteuestiu.cat, on també es podran escollir i reservar les diferents activitats i experiències per a gaudir aquest estiu a un salt de Barcelona.