Aquest dissabte hi ha la XVIII Trobada Gegantera, amb cercavila i ball

Dissabte, 11 de juny, se celebra la XVIII Trobada Gegantera, amb participació d’onze colles d’arreu de Catalunya. La celebració començarà a les 18 h a la Plaça Maragall, amb la plantada de gegants.

A les 19 h s’iniciarà la cercavila, que passarà pels carrers Major, Nord, Creu, Raval de la Creu, Bonavista, Rambla de Sant Just, Anselm Clavé i plaça Campreciós. La cercavila acabarà cap a les 20 h a la plaça Verdaguer, on hi haurà un ball de gegants.

A banda dels Gegants de Sant Just, hi participen els Gegants del Serrallo, els Gegants de Sant Feliu de Llobregat, els Gegants de Vilaseca, els Gegants d’Esplugues de Llobregat, els Gegants de la Barceloneta, els Gegants de Santa Coloma de Queralt, els Gegants de Sant Llorenç Savall, els Gegants de Sant Vicenç de Montalt, els Gegants de Masllorenç i els Gegants d’Olesa de Bonesvalls.