Millores en l’enllumenat, asfaltat i microtalls elèctrics a Sant Just

Aquests dies s’estan realitzant millores a la via pública del municipi. S’han substituït les llumeneres de vapor de sodi d’alta pressió per unes altres de tecnologia LED en els següents carrers: Salvador Espriu, Tudona, Creu, Batista i Roca, Alcalde Arís, Camí de Can Candeler, Camí de Can Biosca, Sadet, Major, Arc, Baixada del Mas, Sant Emili, Montblanc, passatge Segura i Bonavista. Aquest canvi implica una reducció de potències, amb el consegüent estalvi energètic.

Aquestes millores, finançades per la Diputació de Barcelona a través del programa Sectorial Renovables 2030, suposaran un estalvi energètic 110.519 kWh i, pel que fa a les emissions de CO₂, s’estalviaran 53.159,639 kg/CO₂.

A banda de les millores en l’enllumenat, aquest dissabte està previst asfaltar l’avinguda de la Indústria, des de Miquel Reverter fins a la Carretera Reial.

Per últim, Endesa ha informat que ja ha executat la inversió prevista al Centre Transformador de Blasco de Garay, fet que hauria de solucionar els problemes de microtalls elèctrics que ha patit el veïnat del Walden i del Mas Lluí durant els darrers mesos.