El Just Tram torna a donar cobertura al carrer Sant Josep tres cops al dia

JT Sant Josep

A partir del 16 de maig, la línia d’autobús Just Tram, amb sortida des del Barri Nord, torna a donar cobertura al carrer Sant Josep. Pararà en aquest carrer tres cops al dia (a les 9.33 h, a les 11.03 h i a les 16.33 h), recuperant el recorregut antic. Aquest horari s’ha pactat amb el veïnat per donar resposta a les seves necessitats.

La resta d’expedicions en sentit Hospital Comarcal Moisès Broggi (Sant Joan Despí) seguiran circulant per Can Candeler, que té més afluència d’usuaris, amb el mateix horari que fins ara. Així doncs, el JT passarà cada mitja hora per Rosa Sensat – Can Biosca, Can Candeler i Can Candeler – Salut, menys tres cops al dia, que es desviarà pel carrer Sant Josep i no farà aquestes tres parades.

Podeu consultar els horaris i el recorregut en el següent pdf.