Inaugurat el Centre Cívic Soledat Sans Serafini a Mas Lluí

Centre Cívic Soledat Sans

Dissabte 14 de maig es va inaugurar el Centre Cívic Soledat Sans Serafini, amb un matí de portes obertes i activitats familiars perquè el veïnat pogués conèixer el nou equipament de Mas Lluí – Sant Just. Aquest nou centre cívic dota Mas Lluí d’un equipament obert a l’activitat cultural, social i veïnal.

A l’acte d’inauguració es va projectar un vídeo en què Soledat Sans Serafini va explicar en primera persona la història dels 40 anys del Taller de Plàstica Municipal Carrau Blau. Les persones que van assistir van gaudir d’una cercavila des del parc de Iulia Quieta, un contacontes al nou equipament, la visita de l’Arrel i els capgrossos amb la Colla Gegantera i una batucada amb els Dimonis Apagallums de Camablanca, entre d’altres activitats.

A més, durant els mesos de maig i juny s’ha preparat una programació amb una vintena de tallers. Es tracta de tastets diversos (activitats esportives, musicals, infantils, familiars…). Podeu consultar-los i inscriure-us-hi en el següent enllaç.

Podeu veure un vídeo-resum de l’acte d’inauguració al canal de YouTube de l’Ajuntament.