Dissabte 7 de maig, s’inaugura a l’Espai MercArt l’exposició El Món Reflex

el món reflex exposició mercart sant just

Dissabte 7 de maig, a les 12 h s’inaugura El Món Reflexla segona de les tres exposicions multidisciplinàries que es duran a terme a l’Espai MercArt de Sant Just Desvern dins del projecte expositiu MONS2022.

El Món Reflex és un viatge a un món dual, més relacional i que té la voluntat de reflectir el diàleg i la reflexió entre les parts i amb els altres. A la mostra, comissariada per Laura Baringo i Quim Deu, s’hi podran veure obres dels artistes María María Acha-Kutscher, Alfonso Alzamora, Mar Arza, Alberto Peral, Dominica Sánchez i Pete Sans.

D’una banda, MONS s’acosta a la població de Sant Just Desvern buscant la complicitat amb el món local a través d’entitats, comerços i equipaments del municipi, amb l’objectiu de transformar-la en una eina de coneixement i de difusió de l’art i la cultura.

I d’una altra, destacar la participació activa de les escoles i centres educatius del municipi amb la presentació d’exposicions temporals realitzades pels mateixos alumnes.

El Món Reflex estarà oberta fins al 16 de juliol i després de l’estiu arribarà El Món Utòpic que posarà punt final a tot el projecte MONS2022.