Ja podeu gaudir de Primavera d’Estiu: una nova programació d’activitats per a infants i les seves famílies

Amb l’arribada del bon temps, s’enceta una nova programació infantil i familiar: Primavera d’Estiu. Consisteix en una trentena d’activitats de tot tipus, planificades durant els mesos de maig, juny i primera setmana de juliol.

A banda de tallers i activitats diverses, s’han programat espectacles infantils, la majoria dels quals tindran lloc els diumenges al matí. Podeu consultar totes les activitats i la programació completa que també arribarà a totes les llars de Sant Just Desvern en el següent enllaç.

El nom de la programació s’inspira en uns versos del poeta Joan Salvat-Papasseit (1894 – 1924):

“Res no és mesquí,
i tot ric com el vi i la galta colrada.
I l’onada del mar sempre riu,
Primavera d’hivern – Primavera d’estiu.
I tot és Primavera:
i tota fulla verda eternament.”