El 7 d’abril s’inaugura l’exposició de Margarita Mascaró al Celler de Can Ginestar de Sant Just

exposició Margarita Mascaró

Aquest dijous, 7 d’abril, s’inaugura una nova exposició al Celler de Can Ginestar. “Art Botànica” és una mostra de Margarita Mascaró que presenta una trentena d’obres amb el món vegetal com a fil conductor. Hi ha pintures sobre paper i tela, mosaic, brodats artístics sobre tela, obra en relleu i llibres d’artista.

Cada obra representa un element d’un jardí personal i, a la vegada, un jardí en si mateix. Mascaró ha partit de l’observació activa de la natura amb la qual ha establert un diàleg verd a través de l’art. Mitjançant l’acte de dibuixar ha vist com les plantes s’expressen amb la seva forma dinàmica i com l’han fet de mestres guiant la seva mirada i explorant en els seus records vegetals, obrint un camí a l’experimentació.

L’exposició, que s’inaugura el 7 d’abril a 2/4 de 8 del vespre, es podrà veure fins al 13 de maig.