Oberta la convocatòria per a l’adjudicació de dos habitatges de lloguer per a persones en risc de vulnerabilitat social

habitatge interior

Promunsa ha publicat les bases per a l’adjudicació dels dos pisos de lloguer disponibles actualment a Sant Just Desvern per a persones en risc de vulnerabilitat social.  La previsió és que al llarg de 2022 es puguin adjudicar 6 habitatges més i que durant 2023 quedin disponibles uns altres 9.

Les persones que vulguin optar-hi hauran de complir els requisits que s’especifiquen a la convocatòria i podran presentar la seva sol·licitud fins al 9 de maig, bé per correu electrònic a través de Promunsa o bé presencialment a les oficines de Ctra. Reial, 106, local 6-7 (edifici Walden), de dilluns a divendres de 9 a 14 h.

Les persones sol·licitants hauran d’acreditar que en l’últim any (a comptar des del dia d’inici de termini de la presentació de sol·licituds) la totalitat d’ingressos de la unitat familiar se situa entre els 6.000 euros i els 21.000 € bruts.

Els habitatges s’adjudicaran per barem de puntuació entre totes les sol·licituds rebudes, i per sorteig públic entre les persones que hagin empatat en puntuació.

Per ampliar la informació, les persones interessades poden consultar les bases de participació sobre els requisits per a prendre part i la forma de presentació de les sol·licituds, o posar-se en contacte amb Promunsa través del telèfon 93 470 79 30.