Ja podeu consultar els resultats de l’enquesta del procés participatiu Mas Lluí – Centre Cívic Soledat Sans i Serafini

Avui s’han fet públics els resultats de l’enquesta del procés participatiu Mas Lluí – Centre Cívic Soledat Sans i Serafini, en què el veïnat ha pogut expressar la seva opinió sobre diversos aspectes que afecten el barri i fer propostes sobre els usos dels espais del nou centre cívic que encara estan per definir.

L’enquesta ha estat oberta a través de la nova plataforma de participació de l’Ajuntament, des del 15 de desembre i fins al 31 de gener, a totes les persones empadronades a Mas Lluí (abans del 25 de novembre de 2021) i nascudes el 2005 o abans. L’enquesta ha rebut un total 184 respostes, el que representa un 8,85% de les 2080 que hi tenien dret. Aquest percentatge supera el de processos participatius recents, com el de tria del nom del Parc de la Rambla o el de la plaça de la Pau.

Els resultats de l’enquesta mostren el perfil demogràfic de Mas Lluí, l’opinió del veïnat sobre diverses qüestions relacionades amb el barri i les propostes d’activitats i serveis del futur Centre Cívic Soledat Sans i Serafini.

Els aspectes més ben valorats del barri són la proximitat amb Collserola, la tranquil·litat i les zones verdes, mentre que les qüestions pitjor valorades són els accessos i la connexió del barri amb la resta del municipi, la neteja i el manteniment de l’espai públic i l’oferta de transport públic. Pel que fa als usos del Centre Cívic Soledat Sans i Serafini, els més demanats per part de les persones que han respost l’enquesta són les activitats saludables (zumba, ioga i pilates), un espai de joc per a nadons i infants i una aula d’estudi o biblioteca.

Podeu consultar els resultats complets de l’enquesta a través d’aquest enllaç.