La Corporació Municipal ha visitat la promoció de 30 habitatges de lloguer públic que l’IMPSOL està construint a Mas Lluí

La Corporació Municipal ha visitat la promoció de 30 habitatges de lloguer públic que l’IMPSOL està construint a Mas Lluí

La Corporació Municipal i les conselleres i consellers de PROMUNSA han visitat les obres de la promoció d’habitatge de lloguer que l’IMPSOL està construint al carrer Carolina Catasús de Mas Lluí. La visita d’obres l’han realitzat l’alcalde, Joan Basagañas, la primera tinenta d’alcaldia i regidora de Política Territorial, Habitatge i Medi Ambient, Gina Pol, el conseller delegat de l’IMPSOL i gerent de l’AMB, Ramon Torra, el director gerent de l’IMPSOL, Amadeu Iglesias,  el coordinador tècnic de l’IMPSOL, Josep Maria Borrell, representants de les associacions veïnals Mas Lluí i Sant Just, i  altres membres de la Corporació.

Els 30 habitatges seran de lloguer públic

La promoció de protecció oficial comprèn 30 pisos en règim de lloguer i 35 places d’aparcament soterrat. Es preveu que els pisos estiguin construïts entre finals de 2022 i principis de 2023 i que les persones adjudicatàries puguin entrar-hi a viure durant el primer trimestre de l’any vinent.

Les bases per accedir a aquesta promoció d’habitatge protegit es faran públiques durant el segon trimestre del 2022. Les persones que vulguin optar-hi, hauran d’estar inscrites al registre de sol·licitants d’HPO de l’Agència de l’Habitatge de Catalunyaun tràmit pot trigar diverses setmanes i, per tant, cal iniciar amb antelació.

Un projecte enfocat a l’estalvi energètic

El disseny de l’edifici respon a un nou model d’habitatge que busca la reducció de la despesa energètica, la flexibilització dels espais, la perspectiva de gènere i la forta vinculació amb el paisatge urbà. Algunes de les característiques principals de l’edifici, que ha obtingut una qualificació energètica A, són l’atri central, que actua com a mecanisme de regulació tèrmica, i el sistema de ventilació creuada, que permetrà reduir la demanda energètica.