Avui divendres, reunió informativa al Casal de Joves per participar en el proper intercanvi juvenil europeu a Geòrgia

intercanvi juvenil

El Servei de Mobilitat Internacional de Sant Just i el Casal de Joves, organitzen There is no Plan(ET) B, el proper intercanvi juvenil europeu que es realitzarà del 7 al 16 d’abril a Geòrgia amb joves d’entre 13 i 17 anys.

Durant els 10 dies d’experiència es treballarà la problemàtica del canvi climàtic i com transformar aquesta realitat en una oportunitat de canvi social per millorar la societat. A l’estada també participaran joves de Geòrgia i de Bèlgica.

Avui divendres, 14 de gener a les 18 h tindrà lloc la reunió informativa al Casal de Joves on s’explicaran amb detall les condicions de l’intercanvi.

La selecció del jovent que participarà en l’intercanvi es farà mitjançant els barems indicats en aquest enllaç.