61 persones han estat sancionades a #SantJust per no portar mascareta en espais públics

El comitè d’emergències de l’Ajuntament de Sant Just Desvern s’ha reunit avui per fer seguiment de l’evolució de la Covid-19 al municipi i de les possibles incidències que se’n deriven. Sant Just segueix en una zona de mesures especials, juntament amb 15 municipis més de l’àrea metropolitana de Barcelona, i cal extremar la prudència per tal d’evitar un increment dels contagis. Durant el mes d’agost, el comitè d’emergències locals se seguirà reunint setmanalment i el PROCICAT metropolità, del qual Sant Just en forma part, es reunirà dues vegades a la setmana.

Augmenta el nombre de sancions per no portar mascareta

Durant el darrer cap de setmana, 12 persones han estat sancionades per no portar mascareta en espais públics i, en total, ja s’han interposat 61 denúncies per aquest motiu des de l’inici de pandèmia. En aquest sentit, la Policia Local i els Mossos d’Esquadra continuen vetllant pel compliment de les normes de seguretat sanitària.

Com a conseqüència de les mesures especials aplicades en 16 municipis de l’àrea metropolitana, les residències de gent gran continuen sense permetre visites ni sortides de les persones residents a l’exterior.

D’altra banda, en els propers dies es reobriran les pistes esportives. No obstant, es demana màxima precaució en aquests espais i que s’evitin reunions de més de 10 persones.

Canvis en l’Atenció ciutadana durant la segona i la tercera setmana d’agost

Des del 7 fins al 21 d’agost, l’Oficina d’Atenció Ciutadana únicament atendrà telefònicament, de 9 a 14 h, a través del 900 102 658 i el 93 480 48 00 i, mitjançant la seu electrònica. A partir del 24 d’agost, es reprendrà l’atenció presencial, només amb cita prèvia, que es podrà sol·licitar al 900 102 658.

Els serveis socials seguiran atenent telefònicament i presencialment a les dependències municipals del Servei de Promoció Econòmica (carrer Can Padroseta, s/n). Cal demanar cita prèvia al 607 453 960.