Dijous 16 de juliol, primera sessió online del procés per dissenyar el futur espai feminista de Sant Just

La reunió telemàtica de dijous vol funcionar com un nou punt de partida del procés participatiu que definirà aquest espai de trobada; començant a dibuixar els serveis que atenguin les necessitats de dones que tenen perfils, edats i moments vitals molt diferents. Un procés que definirà, també, quina ubicació prendrà aquest nou espai; tenint en compte les necessitats que es recullin. 

El dijous 16 de juliol, a les 18 h, es farà la primera de les dues trobades virtuals programades en el marc del procés participatiu per repensar en comú i dissenyar el futur espai feminista de Sant Just Desvern. També continua activa l'enquesta -que ja han respost una quarantena de dones- a través de la plataforma "Les dones de Sant Just busquem casa", i que vol recollir les percepcions i aportacions al nou espai de tantes dones com sigui possible.

—————————————

Les dones de Sant Just busquem casa

Dones, la vostra participació i les vostres aportacions són de gran valor per repensar un espai que ha de ser de totes i per a totes i que ha de donar cobertura a les necessitats de dones de diferents perfils, edats, origens, inquietuds…

Participeu a l’enquesta través de la plataforma i apunteu-vos a les sessions virtuals que tindran lloc els dies 16 i 21 de juliol a les 18 h. 

Les dones que no disposin de dispositius per connectar-se a les sessions poden posarse en contacte amb bustiaigualtat@santjust.cat.