Diumenge 8 de maig torna la Festa del Comerç

Aquest diumenge 8 de maig tornarem a gaudir de la Festa del Comerç després de dos anys en què s’ha anul·lat per la pandèmia. La celebració tindrà lloc al parc Maragall durant tot el dia (de 10 a 22 h). Hi trobareu paradetes d’una trentena de comerços i serveis del municipi, tallers, activitats infantils i zones de restauració.

Al matí podreu gaudir d’activitats de ioga, tai ji i qigong; una actuació itinerant; un espai de jocs infantils; tallers variats, i actuacions de Tricicle musical, l’Esbart de Sant Just i la Colla Gegantera. Davant del centre cívic Joan Maragall es podran visitar busos d’època de TMB, i la Policia Local farà una exhibició canina.

A la tarda hi haurà actuacions i espectacles diversos. S’entregaran també els vals a les persones guanyadores del sorteig de Sant Jordi. A més, per cada compra realitzada rebreu com a obsequi una planta (fins a exhaurir existències).

La Festa del Comerç l’organitza l’Ajuntament de Sant Just, amb la col·laboració de Desvern Comerç i Empresa i Dona i Empresa amb el suport de l’AMB i la Diputació de Barcelona.

Podeu consultar aquí la programació completa.