Sant Just Desvern amplia el cementiri municipal amb nous serveis i millora les instal·lacions per a les famílies del poble

El cementiri municipal de Sant Just Desvern presenta nous serveis i millores en les seves instal·lacions per a les famílies, després de les obres que ha realitzat l’empresa encarregada de la seva gestió, GIC de Nomber.

L’equipament ofereix 52 nous columbaris de terra i 16 noves tombes que s’afegeixen a les 2.215 sepultures i els espais per a la inhumació, com tombes, panteons i nínxols, i per a la incineració, columbaris de paret i columbaris de la capella interior, que ja hi havia.

A més, el cementiri municipal de Sant Just Desvern acull també la novetat de l’anomenat “Jardí de les Roselles”. Aquest nou espai és un terreny enjardinat que permet enterrar una urna biodegradable, sobre la qual es col·loca una rosella de porcellana. Així, es conforma un camp de roselles, a manera de memorial, que compta amb un espai on s’hi poden gravar les dades del difunt. Aquesta nova àrea està habilitada per acollir fins a 42 roselles. 

De la mateixa manera, i dins el Pla de remodelació del cementiri municipal, s’han fet nous camins d’accés als diferents espais totalment habilitats per a les persones amb mobilitat reduïda.