Tots els contenidors d’orgànica i resta de Sant Just Desvern ja s’obren amb targeta

Des d’aquest dilluns 27 de maig de 2024, s’han tancat els contenidors de l’última fase del procés d’implantació del nou model de recollida de residus del municipi. En aquesta darrera fase s’han tancat els contenidors del Barri Nord i Can Modolell. Ara, tots els contenidors d’orgànica i resta de Sant Just Desvern estan tancats i s’obren amb targeta. Amb la implementació d’aquest model, s’ha incrementat un 12 % la recollida selectiva.

Properament, municipis del voltant com Esplugues, Sant Feliu, Molins de Rei, Sant Boi, El Prat o Cornellà també implementaran el sistema de contenidors intel·ligents, amb l’objectiu d’assolir el 65% de recollida selectiva i complir amb els objectius de reciclatge de la UE, així com amb la Llei estatal 7/2022 de residus.

Els veïns i veïnes del barri Nord i Can Modolell que encara no tinguin les targetes necessàries per obrir els contenidors de les fraccions de residus resta i orgànica les poden passar a recollir per l’equipament de Les Escoles, ubicat al carrer Montserrat, número 2, fins al 7 de juny. L’horari d’entrega de targetes és de dilluns a divendres  de 9 h a 13 h i de 17 h a 20 h.

A partir del dilluns 10 de juny, el veïnat que encara no tingui les targetes pot demanar-les enviant un correu a residus@santjust.cat o trucant o via WhatsApp a través del telèfon 635 86 52 85 especificant les dades: nom i cognoms, adreça completa i número de telèfon. Passades 24 hores, es podran recollir a la recepció de l’Ajuntament.

Més informació a la pàgina web de residus de Sant Just Desvern