Les novetats en les línies de bus L21, X30, JM i L77 obren el Butlletí de Sant Just del mes d’abril

El Butlletí del mes d’abril destaca a les primeres pàgines les novetats en diferents línies de bus que donen servei a Sant Just Desvern. Neix una nova línia d’autobús, la L21, que connecta Sant Just Desvern amb la RENFE en només 21 minuts. La línia L10, que fins ara operava al nostre municipi, desapareix i és substituïda per dues noves línies, la L20 i la L21. La L20 fa un recorregut molt similar al de l’antiga
L10, però ja no passa per Sant Just Desvern. En canvi, la L21 sí que passa pel municipi i ofereix
un servei molt més directe cap als principals intercanviadors de tren. La línia d’autobús L77 ha millorat la seva cobertura horària: incorpora dues sortides més al matí i dues més a la nit, afavorint així la connexió amb l’aeroport tots els dies de l’any, de 4 a 00 h. La línia X30 millora: a partir del 6 d’abril, se n’incrementa la freqüència, que passa dels 20 minuts actuals a 15 minuts de dilluns a divendres (excepte el mes d’agost) i a 20 minuts els dissabtes. I el Just Metro, que enllaça el nostre municipi amb la Zona Universitària, també augmenta la freqüència en els dies feiners, millorant el confort sobretot en hora punta: de 15 a 12 minuts.

La coordinació policial i un equip d’agents reforçat per garantir la seguretat ciutadana, l’inici dels treballs de construcció del Centre Cívic Bellsoleig i la imatge del projecte del segon Mil·lenari són altres articles que incorpora la publicació d’aquest mes.

També es fa ressò dels èxits de l’Hoquei Sant Just: el primer equip i l’infantil del club han fet història aconseguint ser subcampions de la Copa del Rei.

El tancament de contenidors amb xip a la zona nord de Sant Just és una altra de les notícies destacades del mes. Durant l’abril es faran les visites informatives als habitatges per lliurar les targetes i el 27 de maig s’activarà el tancament dels contenidors, i es donarà per finalitzat el desplegament del tancament de contenidors a tot el municipi.

Les pàgines centrals estan dedicades a les entitats esportives de Sant Just Desvern, amb una radiografia de les persones usuàries dels clubs.

I l’entrevista del mes és a la Joana Cervera, mare de l’Ànnia, una nena santjustenca de 9 anys afectada per un càncer de tumor cerebral en fase de remissió, i impulsora del projecte “Els vuit mil estels de l’Ànnia”, editorial Tramuntana. Un conte que explica la seva història de superació i que neix de la voluntat de la família de compartir la seva experiència de lluita contra el càncer, fent front a la malaltia amb
energia i positivisme.

A les últimes pàgines del Butlletí podeu trobar les activitats i propostes organitzades per l’Ajuntament i per les entitats del poble per aquest mes d’abril.