El Celler acull l’exposició de la Puri Martín Rivera, professora dels Cursos Municipals d’Arts Plàstiques de Sant Just

Aquest dijous 17 d’octubre s’inaugura a la sala El Celler de Can Ginestar l’exposició “El sentit d’una vida” amb obres de la Puri Martín Rivera, professora de pintura i retaule dels Cursos Municipals d’Arts Plàstiques de Sant Just.

Aquest projecte expositiu és un viatge en el temps, un recorregut per la trajectòria dels personatges de l’artista que amb el pas dels anys han anat evolucionant segons les etapes viscudes, capturant moments, emocions i pensaments. El viatge comença l’any 1991 i aquests personatges han après a expressar-se amb diferents tècniques pictòriques, sent el llenguatge expressiu de l’artista fins al dia d’avui.

La representació d’aquests personatges són com una forma d’expressió que desperten sentiments i emocions del món interior de Martín, sempre envoltats de frases o paraules plenes de misteri. Un figurativisme molt personal i expressiu realitzat amb la tècnica del retaule, amb pintura al tremp d’ou i els seus daurats o  platejats que tant caracteritza a la tècnica. També utilitza el gravat; aiguaforts i aiguatintes, on el personatges allargassats i inquietants insinuen unes misterioses històries.

La mostra, que es podrà veure fins al 20 de novembre, s’inaugura el 17 d’octubre a les 19.30 h, i l’artista ha previst dues activitats entorn l’exposició: una visita guiada el 20 d’octubre a les 12.30 h, i un altra el 4 de novembre a les 17 h; i una xerrada sobre com fer un retaules el 20 d’octubre a les 11 h.