Arriba la Teen Fest, la festa per a adolescents al Casal de Joves de Sant Just Desvern

Aquest divendres 11 d’octubre se celebra la Teen Fest al Casal de Joves de Sant Just Desvern, una festa pensada per a adolescents de 12 a 16 anys amb activitats durant la tarda i música i diversió a la nit, que s’organitza després d’identificar els interessos i les necessitats d’aquest col·lectiu en el marc de l’Espai de Participació d’Adolescents.

El programa d’activitats és el següent:

18 – 19 h Tornejos de FUTBOL 3X3 i de VOLEIBOL. Podeu venir tant si teniu equip o com si veniu sols, ja que es formaran equips allà mateix. Depenent de les persones que sigueu farem més o menys partits. Inscriu-te i juga un partit com a mínim! Inscripcions: 5′ abans o enviant un missatge a l’Instagram @infantsiadolescents.santjust

18 – 20 h TALLERS ARTÍSTICS de DIBUIX, SERIGRAFIA i PAPIROFLÈXIA.

· TALLER DE DIBUIX: Una activitat única on totes les persones participants hauran de dibuixar un mateix personatge, però en el seu propi estil. No importa si el teu estil és realista, caricaturesc, manga o abstracte; l’important és deixar volar la teva imaginació i creativitat. Al final, compartirem el millor dibuix i hi haurà un petit detall per a la guanyadora. No cal ser una experta, només tenir ganes de dibuixar i divertir-te. 

· TALLER SERIGRAFIA: Tindràs l’oportunitat de decorar una bossa de tela que regalem o la peça de roba que vulguis portar, amb plantilles o fent volar la teva imaginació amb el teu propi disseny.

· TALLER DE PAPIROFLÈXIA: Tant si t’agrada la papiroflèxia com si no ho has fet mai, vine a conèixer aquest art de doblegar el paper tan entretinguda!

19 – 20 h CLASSE de DEFENSA PERSONAL. A càrrec de l’Escola Mugendo de Sant Just Desvern (@mugendo_santjustdesvern), en una activitat per aprendre diferents tècniques bàsiques de defensa personal en un entorn segur i dinàmic. Apte per a tots els nivells. No cal inscripció prèvia.

20 -21 h SOPAR gratuït per a les persones adolescents que vinguin a gaudir del Teen Fest!. No et quedis sense el teu sopar (entrepà +  beguda)! Tiquets limitats per ordre d’arribada. 

20.30 – 21.30 h BINGO MUSICAL. Cada vegada que soni una cançó hauràs d’endevinar quina és i intentar arribar a bingo. Una activitat ludicofestiva molt divertida, dinamitzada per les DJ Pussil de Asalto (@pussildeasalto). Hi haurà 3 premis diferents: bingo, línia i motivació.

21.30 – 23 h DJ PUSSIL DE ASALTO. Fi de festa amb música dinamitzada per les DJ Pussil de Asalto i l’Espai de Participació d’Adolescents. Vine a ballar, cantar i passar-ho bé.