S’inicia l’última fase de reurbanització del carrer Ateneu, entre el carrer Electricitat i la carretera Reial

El pròxim dia 25 de setembre està previst que comencin les obres de reurbanització del carrer Ateneu, entre el carrer Electricitat i la carretera Reial.

L’Ajuntament es va reunir amb el veïnat el dia 18 per explicar el projecte, el desenvolupament de les obres i els espais on podran aparcar de forma alternativa i gratuïta mentre es duguin a terme els treballs.

En aquest últim tram del carrer Ateneu, que quedava pendent de reurbanitzar, es continuarà amb la mateixa estètica i tipologia de carrer (plataforma única) que en les fases anteriors.

Les obres, que duraran uns tres mesos, consistiran en la renovació de tots els paviments de calçada i vorera; el soterrament de les infraestructures aèries de telecomunicacions, electricitat i enllumenat públic; la substitució de l’enllumenat existent per altre amb bombeta led; la construcció d’un nou clavegueram i drenatges, la plantació d’arbrat i la instal·lació d’un coixí berlinès a mig carrer.

Des del dia 25 de setembre fins a la finalització de les obres es tallarà el carrer Ateneu des d’Electricitat fins a Ctra. Reial i no es podrà estacionar ni fer ús dels garatges.

Es col·locaran uns rètols informatius en les cruïlles amb Major i Catalunya informant al vehicles que hi circulen del tall del carrer Ateneu entre Electricitat i Ctra. Reial.