Torna La Baixcicletada a Sant Just: diumenge 29 de setembre de 2024

Sant Just es torna a sumar a la Setmana Europea de la Mobilitat. En aquest context, el diumenge 29 de setembre se celebrarà la 21a edició de La Baixcicletada. Enguany, l’organitzen onze municipis del Baix Llobregat i l’Hospitalet de Llobregat.

La Baixcicletada és una activitat gratuïta i oberta a tothom que vulgui gaudir d’un recorregut en bicicleta pel Baix Llobregat. Consisteix en una passejada popular en bicicleta amb diversos punts de sortida, que finalitza el seu recorregut al Parc de Torreblanca. El punt de trobada a Sant Just Desvern és el Parc del Parador a les 10:30h.

Per participar a La Baixcicletada, cal inscriure’s a través del formulari en línia, que romandrà obert fins el 28 de setembre. El dia de la Baixcicletada s’ha de confirmar la inscripció al punt de trobada. Les persones participants hauran de recollir la butlleta que es lliura amb la confirmació de la inscripció i que es podrà bescanviar per un àpat al final del recorregut, i podran participar en el sorteig de diferents premis.

En el cas de les famílies o grups que vagin junts, s’han de fer tantes inscripcions com persones hi hagi, amb independència de la seva edat. En el cas dels menors d’edat, caldrà posar l’adreça de correu electrònic del pare, mare o tutor/a legal.

Si vols conèixer les accions que promouen la mobilitat sostenible i segura durant la Setmana Europea de Mobilitat 2024 podeu consultar el web aquí.