Obert el termini per sol·licitar els ajuts per a activitats extraescolars i per a infants amb necessitats educatives especials

L’Ajuntament ha impulsat uns nous ajuts adreçats a infants amb necessitats especials educatives que se sumen als ja existents per a activitats extraescolars. El termini per sol·licitar-les finalitzarà el 30 de setembre de 2024.  

Les dues modalitats existents són:

  1. Per a infants de 3 a 18 anys fins a 500 euros per a una activitat extraescolar.
  2. Per a escolars de 0 a 22 anys amb necessitats educatives especials. Podran sol·licitar dos tipus de suport: una línia de fins a 1.000 euros per a activitats amb suport educatiu, i una altra de fins a 1.900 euros per a suport educatiu o escolar, com serveis de logopèdia o d’altres.

Aquestes ajudes per a infants amb necessitats educatives especials afavoreixen la igualtat d’oportunitats, redueix la segregació en la participació d’activitats culturals, lúdiques i esportives i permet garantir activitats de suport escolar o educatius complementaris a l’educació formal que són necessaris per afavorir el ple desenvolupament de l’infant i de totes les seves capacitats i potencialitats.

Informació de la convocatòria i formularis a la seu.cat (apartat 17)