La Flama del Canigó recorrerà Sant Just Desvern diumenge 23 de juny

Sant Just Desvern se suma a la festa de la revetlla de Sant Joan, amb la renovació anual de la Flama del Canigó diumenge 23 de juny de 2024 al vespre.

La flama, que s’encén al cim del Canigó el 22 de juny amb llenya de diversos indrets dels Països Catalans, es distribueix per pobles i ciutats durant el dia de la revetlla de Sant Joan. Els actes començaran diumenge 23 de juny a les 18 h amb la recollida de la flama a la Plaça Sant Jaume de Barcelona, portada per atletes santjustencs fins al municipi.

A Sant Just, la flama arribarà cap a les 19.30 h a l’avinguda del Doctor Ribalta, des d’on es recorreran diversos carrers del municipi, fins a la plaça Malaret. Allà s’hi llegirà el manifest a les 20 h i s’hi encendrà el peveter. Hi haurà coca de Sant Joan i cava per brindar.

Han organitzat l’acte l’Ajuntament de Sant Just Desvern i Òmnium Cultural, amb la col·laboració d’En Bici Sense Edat i la SEAS.