Sant Just celebra el Dia de l’Orgull LGTBIQ+ amb diferents activitats

Els dies 18, 26 i 28 de juny Sant Just commemorarà el Dia de l’Orgull LGTBIQ+ amb diferents activitats que tenen la voluntat de sensibilitzar la ciutadania sobre la lluita pels drets del col·lectiu i del respecte a la diversitat sexual i de gènere.

El programa s’iniciarà el dimarts 18 de juny amb una Hora del conte sobre diversitat a la Biblioteca Joan Margarit, i continuarà el 26 de juny amb la projecció de la pel·lícula “20.000 especies de abejas” amb crispetes al Casal de Joves.

El gruix de les activitats, però, serà el mateix dia 28 de juny. Al matí s’instal·larà al carrer Bonavista un punt d’informació per la diversitat sexual i de gènere, amb repartiment de materials i barrets amb els colors de la bandera LGTBIQ. I ja a la tarda, a partir de les 18.30 h, la plaça de la Pau acollirà un espectacle infantil, berenar amb granissats i galetes, la lectura del manifest i una classe de zumba amb la Raquel Rubiales. També hi haurà la carpa informativa.

Podeu consultar la programació a santjust.cat