Dissabte 8 de juny té lloc la XIX Trobada Gegantera

Trobada Gegantera 2024

Aquest dissabte, 8 de juny de 2024, se celebra a Sant Just Desvern la XIX Trobada Gegantera, amb cercavila i ball. La celebració començarà a les 18 h al Parc Maragall, amb la plantada de gegants. A les 19 h, s’iniciarà la cercavila, que recorrerà diversos carrers del municipi i acabarà cap a les 20 h a la plaça Verdaguer, on hi haurà un ball de gegants.

El recorregut de la cercavila passarà per carrer Major, carrer Verge del Pilar, carrer Creu, carrer Raval de la Creu, carrer Bonavista, carrer Creu, rambla de Sant Just, carrer Miquel Reverter, carrer Verge dels Dolors, carrer Sant Lluís i, finalment, Plaça Verdaguer.

A banda de la Colla Gegantera de Sant Just Desvern, hi participen les colles convidades d’Esplugues de Llobregat, Molins de Rei, Pallejà, Teià, Mollet del Vallès, Sant Josep de Calassanç i Guixers.

El cartell de la Trobada Gegantera s’escull mitjançant un concurs de dibuix entre els alumnes de segon de primària de totes les escoles de Sant Just Desvern. Enguany, el dibuix guanyador és de Maria Palazón, de l’escola Montserrat.