Nova ponència gratuïta per a l’emprenedoria del municipi a càrrec de Miquel Puig, Secretari d’Afers Econòmics i Fons Europeus

El Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Just Desvern ofereix una nova jornada destinada a empreses i persones emprenedores. En aquesta trobada, que tindrà lloc dimarts 18 de juny de 2024 al matí, el Secretari d’Afers Econòmics i Fons Europeus, Miquel Puig, oferirà una xerrada sobre la industrialització de Catalunya. S’hi tractarà la importància del món industrial ahir, avui i demà.

Miquel Puig és doctor en Ciències Econòmiques. La seva trajectòria és molt àmplia: ha estat professor universitari i coordinador del Comitè Assessor Catalunya-Next Generation EU, i també ha estat regidor de l’Ajuntament de Barcelona, membre de la Comissió d’Economia i Hisenda i conseller de Barcelona de Serveis Municipals. La seva vinculació al món industrial es fa palesa amb diferents càrrecs com a Director General d’Indústria i Director General de mitjans audiovisuals de la Generalitat de Catalunya.

Conferència: “Per què Catalunya ha de seguir sent un país industrial?”, a càrrec de l’economista Miquel Puig

Data: Dimarts 18 de juny

Hora: de 9 a 11 h

Ubicació: Hotel CityPark (carretera Reial, 132, Sant Just Desvern)

Inscripcions