El Butlletí de juny destaca el Gran Mercat de la Iulia a final de mes i els serveis i actius de Promunsa

El Butlletí del mes de juny obre les primeres pàgines amb els diferents serveis i actius immobiliaris que gestiona l’empresa municipal Promunsa: des d’habitatges de lloguer social, a l’explotació de places d’aparcament en règim de lloguer, passant per la gestió directa del servei d’aparcament i zones d’estacionament amb control horari, la gestió del Centre Social El Mil·lenari, oficines de cotreball i plaques fotovoltaiques, entre d’altres.

La nominació de l’edifici d’habitatges públics del carrer Carolina Catasús 7 de Mas Lluí com a finalista del premis FAD, l’obertura d’inscripcions dels cursos del Centre Formatiu de Persones Adultes, les valoracions d’alumnat que ha participat en el projecte educatiu Connecta i informació dels refugis climàtics de Sant Just aquest estiu són altres notícies que poden consultar-se la publicació d’aquest mes.

El Butlletí també inclou l’aprovació del II Pla d’Igualtat d’Oportunitats de l’Ajuntament, les activitats del Juny Fotogràfic, les dades de recollida de residus a la deixalleria mòbil, les novetats d’una Festa Major que comença a escalfar motors, i informació del Gran Mercat de la Iulia, que s’avança a l’estiu i se celebrarà el 29 de juny a Mas Lluí.

I l’entrevista del mes és al Manolo Zapata, president de la Casa d’Extremadura de Sant Just, una entitat que aquest any celebra el seu 40è aniversari.

A les últimes pàgines del Butlletí podeu trobar les activitats i propostes organitzades per l’Ajuntament i per les entitats del poble per aquest mes de juny.