“Zero emissions també als teus pulmons”: Sant Just celebra la Setmana Sense Fum

Enguany, amb el lema “Zero emissions també als teus pulmons” celebrem La Setmana Sense Fum que tindrà lloc del 25 al 31 de maig de 2024, al voltant del Dia Mundial Sense Tabac, que se celebra divendres 31 de maig.

L’objectiu d’aquesta efemèride és sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut abandonar el consum de tabac, no iniciar-se en aquest hàbit i, d’aquesta manera, poder gaudir d’un ambient lliure de fum i de residus de tabac.

La setmana Sense Fum és una de les eines amb què cada any es fa realitat el compromís per promoure conductes saludables, tant per a infants i adolescents, com per a persones adultes.

Caminada popular pel Dia Mundial Sense Tabac

A Sant Just Desvern, dijous dia 30 de maig a les 10 h s’organitza amb una caminada popular, amb tres recorreguts possibles pel municipi des del CAP, amb diferents distàncies i dificultat. Seguidament, al voltant de les 11 h es farà una classe de zumba.

S’oferirà una peça de fruita i aigua, i un sorteig d’obsequis per a totes les persones participants. Es recomana portar roba i calçat còmodes i haver esmorzat 2 hores abans. Cal portar ampolla d’aigua i realitzar la inscripció prèvia al CAP.