El servei municipal de Promoció Econòmica es trasllada a Sant Just Diagonal

El servei municipal de Promoció Econòmica s’ha traslladat a les oficines de Sant Just Diagonal, al carrer Constitució, número 2, primera planta

Atenció al públic

  • L’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 10 a 14 h.
  • Es recomana demanar cita prèvia via web, a través del telèfon 662 37 10 83 o a mitjançant els correus promocioeconomica@santjust.cat o empreses@santjust.cat.

Quins serveis ofereix Promoció Econòmica?

El nou espai permetrà ampliar els seus serveis, especialment en formacions. També es posarà a disposició de la ciutadania i del teixit productiu i comercial més espai per poder celebrar els actes de promoció turística del municipi, així com de gestió de queixes i reclamacions de consum, de foment de l’emprenedoria, d’impuls de l’associacionisme empresarial i comercial, de suport en la cerca de feina, d’impuls de programes d’innovació i desenvolupament empresarial i de formació per a l’ocupació, la creació i la consolidació d’empreses.  

Com s’arriba a Sant Just Diagonal?

Les noves oficines de Promoció Econòmica (carrer Constitució, 2) estan a 20 minuts caminant de l’Ajuntament de Sant Just Desvern. En transport públic s’hi pot arribar amb les línies d’autobús X30, L21, L77, JT, i també es pot agafar el tramvia.