Últims dies per sol·licitar el vot per correu a les eleccions del 12M

Fins al 2 de maig de 2024 es pot sol·licitar el vot per correu per a les eleccions autonòmiques del 12 de maig

A partir del 26 d’abril i abans del 6 de maig, l’Oficina del Cens Electoral tramet per correu certificat a les persones que han sol·licitat el vot per correu la documentació electoral necessària per votar per correspondència. 

Es pot trametre el vot per correu certificat abans del 9 de maig.

Consulteu les Preguntes Freqüents sobre el vot per correu a la pàgina web habilitada per la Generalitat de Catalunya

Vot accessible

Les persones amb discapacitat visual que no puguin exercir el seu vot en la mesa de manera convencional, és a dir, no puguin escollir una papereta o col·locar-la dins el sobre corresponent i introduir-la a l’urna, també disposen d’un procediment de sol·licitud de vot accessible.

Rebuda de les targetes censals

L’Oficina del Cens Electoral remetrà les targetes censals entre el 15 d’abril i el 6 de maig. Qualsevol canvi a les dades de la taula o del local electoral, posterior a l’enviament de la targeta censal, serà comunicat a la persona.

Trobareu tota la informació sobre les eleccions a la pàgina web de la Generalitat de Catalunya.