Arriba el tancament de contenidors amb xip a la zona Nord de Sant Just Desvern

Sant Just canvia el xip - targetes per obrir els contenidors
  • Amb aquesta implementació, finalitzarà el procés de tancament de contenidors d’orgànica i rebuig a Sant Just Desvern, que quedarà desplegat a tots els barris del municipi
  • El tancament de contenidors als barris Nord, Centre i Can Modolell està previst pel 27 de maig de 2024
  • L’ús de contenidors amb xip permet que Sant Just augmenti la recollida selectiva de residus per assolir, així, els percentatges requerits per Europa, del 65%

Com aconsegueixo les targetes per obrir els contenidors d’orgànica i resta del meu barri?

Divendres 26 d’abril es col·locarà una carpa informativa sobre el nou model. Al matí estarà a la plaça Maragall, de 10 a 14 h, i a la tarda s’ubicarà al Mercat Municipal de Sant Just Desvern, de 17 a 20 h. A més, la ciutadania rebrà per bustiada una carta informativa i un díptic amb les explicacions sobre el nou model.

A partir del 29 d’abril i fins al 17 de maig de 2024, un equip d’informadores i informadors ambientals passarà per tots els domicilis de la zona on s’implantarà la targeta per explicar en què consisteix el nou model i entregar:

  • Dues targetes per habitatge.
  • Material per facilitar la separació en origen.

En cas que no hi hagi ningú al domicili, l’equip tornarà a passar un altre dia i en un horari diferent.

Si no es pot fer entrega de les targetes a domicili, la ciutadania podrà passar a recollir-les al punt informatiu que s’habilitarà a Les Escoles entre el dilluns 20 de maig i el divendres 7 de juny, en horari de 9 a 13.30 h i de 17 h a 20 h (de dilluns a divendres). 

Més informació: https://residus.santjust.net/