La Mitja Desvern i Justrail, dues curses per l’entorn de Collserola 

La Mitja Desvern i la Justrail són les dues curses de Sant Just que aquest abril ompliran les muntanyes i carrers del municipi amb corredors i corredores de tots els nivells d’experiència i edats 

JUSTRAIL

D’una banda, la primera edició de la Justrail se celebrarà el 14 d’abril, oferint una experiència de cursa de muntanya dissenyada especialment per a joves i infants. Amb horaris específics per a les diferents categories, la cursa discorre pels camins i pistes del Parc de Collserola, amb sortida i arribada a la plaça Mireia i té caràcter solidari en favor de la gent gran. 

Inscripcions a la Justrail:  www.trailbarcelona.com 

MITJA DESVERN

I d’una altra, la cinquena edició de la Mitja Desvern tindrà lloc el 27 d’abril, amb tres propostes de distàncies per a les persones participants: 21, 15 i 8 km. Amb sortida i arribada a La Bonaigua, la cursa ofereix un recorregut panoràmic que inclou el Parc de Collserola i alguns carrers del barri de Bellsoleig.  A l’arribada hi haurà un avituallament final per a corredors i corredores. 

Inscripcions a la Mitja Desvern: www.mitjadesvern.cat