Nova L21: Sant Just connecta amb l’estació de tren de l’Hospitalet en 21 minuts  

L21

Neix una nova línia d’autobús, la L21, que connecta Sant Just Desvern amb la RENFE en només 21 minuts. L’L10, que a partir d’ara no passarà per Sant Just, es converteix en L20, donant servei de Sant Joan Despí al Prat de Llobregat, i manté la resta del seu recorregut habitual.  

A partir del 6 d’abril, la L21 ens aproparà de forma molt més directa i ràpida a Sant Ildefons (L5 de metro i CUAP), l’estació de Rodalies de l’Hospitalet, els Ferrocarrils de Sant Josep i l’estació de tren de Bellvitge. El recorregut finalitza a l’Hospital de Bellvitge, en 44 minuts. 

Aquesta nova línia millora notablement la mobilitat en transport públic de la ciutadania de Sant Just Desvern. La connexió directa amb l’estació de tren de l’Hospitalet de Llobregat ens permet fer correspondència amb trens de l’R1 (Badalona-Mataró-Blanes),  R4 (Sabadell-Terrassa-Manresa), R3 (Vic-Ripoll-Puigdcerdà). L’estació de Rodalies de Bellvitge ens permet connectar en mitja hora amb l’R2, que ens enllaça amb el Garraf (Castelldefels-Sitges-Vilanova i la Geltrú).