Conferència de Xavier Marcet sobre el management del segle XXI per a emprenedoria i empreses

Xavier Marcet

El servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Just, en col·laboració amb les administracions de Sant Joan Despí i Sant Feliu de Llobregat, organitza una ponència sobre management per a persones emprenedores i empreses, a càrrec de Xavier Marcet. Serà dimecres 24 d’abril de 2024 al matí, a l’hotel City Park Sant Just.

Marcet, professor de la Barcelona School of Management de la Universitat Pompeu Fabra i consultor en estratègia, innovació i transformació d’empreses, ha col·laborat amb més de 500 empreses i promociona un management humanista. En aquesta conferència, se centrarà en la importància de la innovació i el lideratge.

Horari

24 d’abril de 9:00 h – 11:10 h

Adreça

Hotel HLG City Park Sant Just (carretera Reial, 132, Sant Just Desvern)

Objectius

Gestionar el projectes des d’una perspectiva d’innovació, tecnologia i lideratge

Sobre la ponència: Management del segle XXI

El management del segle XXI va molt més enllà del paradigma de la planificació estratègica. A més de planificar el que oferim avui als nostres portafolis, hem de ser capaços d’explorar allò que oferirem demà, i fer-ho d’una manera que la nostra gent aprengui i desaprengui per poder presentar la millor versió professional, tot el seu talent.

Al management del segle XXI apostem per empreses ambidextres, per la innovació a la qual ens convida la sensatesa del risc i per lideratges que expressin que liderar és servir i no servir-se.

El management del segle XXI és un management humanista en un context definit per la tecnologia.

Programa

  • 9 h – Acreditacions, networking i coffee break
  • 9.30 h  – Obertura
  • 9.45 h – Conferència Xavier Marcet
  • 10.30 h – Torn obert de preguntes
  • 11 h – Tancament

Inscripcions

Inscripcions a través del següent formulari