El Butlletí de març destaca l’estat d’emergència per la sequera i les activitats del Dia de la Dona

El Butlletí del mes de març obre les primeres pàgines amb diferents informacions relacionades amb l’estat d’emergència en què es troba l’Àrea Metropolitana a causa de la sequera i les accions necessàries per reduir el consum i per fer front a la greu situació. També s’inclouen deu consells per estalviar aigua a casa.

La publicació recorda que l’11 de març és la data en la qual es tancaran els contenidors d’orgànica i resta de la zona sud (fase 4); i informa de les actuacions d’asfaltatge i pavimentació de diferents vies i del bon ritme de la campanya de cens d’animals de companyia. També es fa una especial menció al projecte En bici Sense Edat, que compleix cinc anys de servei al municipi.

Destaquen les activitats programades per celebrar el Dia Internacional de la Dona. Arrenca amb força amb un sopar-cabaret al Casal de Joves aquest dissabte, 2 de març. També s’han previst xerrades, monogràfics, presentacions de llibres, tallers, zumba en femení, espectacles, una visita a un celler regentat per una dona i cursos d’escriptura creativa per a dones, entre altres propostes que tenen com a eixos el benestar de les dones i donar resposta a les seves inquietuds.

Les propostes de la Primavera Literària també ompliran Sant Just de lectures i llibres durant els mesos de març i abril amb activitats per a tots els públics.

L’informe d’indicadors de salut local de la Diputació de Barcelona ha permès fer una radiografia de quina és la salut de la població de Sant Just Desvern que es recull a les planes centrals d’El Butlletí d’aquest mes.

L’entrevista és a la Paula Vidal, escriptora santjustenca que ha publicat el seu primer llibre: Inversemblant en català (Estrella Polar), Inverosímil en castellà (Destino).

A les darreres pàgines podeu consultar, per ordre cronològic, les activitats previstes per al mes de març.