Continuen les jornades de portes obertes per conèixer els centres educatius de Sant Just

Portes obertes escoles de Sant Just Desvern - 2024

El curs 2024-2025 entrarà en funcionament la llavor del futur Institut-Escola 

El Departament d’Educació ja ha fet públiques les dates de preinscripció i matriculació per al curs 2024-2025 i els centres educatius de Sant Just continuen preparant les jornades informatives i de portes obertes que han començat aquest febrer i continuaran durant els mesos de març i abril. Aquestes sessions permetran a les famílies conèixer el funcionament dels centres, les seves instal·lacions, organització i metodologia d’aprenentatge, entre altres temes.  

Com a novetat, el curs vinent entrarà en funcionament el futur Institut-Escola de Mas Lluí. De moment, aquest començarà únicament amb dues línies d’I-3 (3 anys). En aquests moments s’ha procedit a l’enderrocament d’una nau municipal al carrer Narcís Monturiol, on s’ubicaran els mòduls prefabricats que allotjaran la llavor del futur Institut-Escola fins al seu trasllat definitiu a Mas Lluí, un cop es construeixi el nou centre educatiu.