Debat de portaveus de l’Ajuntament de Sant Just a ETV: dijous 8 de febrer de 2024

Un cop d’any, els portaveus dels diferents partits polítics que tenen representació a l’Ajuntament de Sant Just Desvern es reuneixen al plató de televisió d’ETV per debatre diversos temes relacionats amb les polítiques municipals.

El Panorama Municipal d’enguany és aquest dijous, 8 de febrer, a les 21 h. El debat durarà una hora i se centrarà en el balanç dels darrers sis mesos (és a dir, el que portem de mandat) i la valoració del Pla d’acció municipal de Sant Just Desvern 2023-2027, aprovat i exposat recentment.

Assistiran a la cita els diferents portaveus del municipi: Gina Pol (PSC); Just Fosalva (Sant Just en Comú); Laia Flotats (Endavant Sant Just); Ramon Figuerola (Junts); Désirée Slauka Triler (ERC); Enric Salvadores (PP), i Anna Vilanova (CUP). Excusa assistència la regidora de VOX (Gina Clavijo).

El programa es podrà seguir en directe a ETV i es podrà recuperar a la carta posteriorment.