Les jugateques de Sant Just apleguen més de 2000 persones durant l’any 2023

Jugateques

La temporada de tardor de les jugatequesambientals, amb activitats per aprendre i gaudir en família, ha tancat amb un èxit de participants.

En total, durant aquest any han assistit 2299 persones a les diverses activitats de cap de setmana que s’han organitzat a les jugateques de Sant Just, ubicades al parc del Mil·lenari i al parc de Torreblanca.

En concret, al parc del Mil·lenari l’assistència ha estat de 737 persones, i al de Torreblanca, 1562. A cada jugateca s’hi han organitzat una vintena d’activitats.

Què són les jugateques?

Les jugateques són espais on les famílies, amb nens i nenes de totes les edats, poden compartir una estona de joc i experimentació mentre coneixen els valors dels parcs i platges metropolitans, a més d’altres continguts relacionats amb la sostenibilitat. N’hi ha més de 40, situades a l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Les Jugatecambientals també disposen d’un espai de joc i experimentació no dirigit, un punt d’informació sobre el parc i el municipi on s’ubiquen i una activitat guiada diferent cada dia sobre natura i medi ambient.

L’AMB destaca que les assistències a les jugateques de l’any 2023 han sigut les millors dels últims anys. El total d’assistència englobant la quarantena de jugateques existents se situa en 32.433 participants.