Diumenge 26 de novembre celebrarem el Dia de la Ciutat Educadora al Centre Cívic Soledat Sans

Centre Cívic Soledat Sant Serafini

Som ciutat educadora

Sant Just Desvern forma part de la xarxa de ciutats educadores des de l’any 1994. Aquesta xarxa té com a objectiu agrupar tots els pobles i ciutats del món que entenen l’educació com un element transversal en les seves polítiques locals. 

Com cada any, el dia 30 de novembre se celebra el Dia Internacional de la Ciutat Educadora arreu del món i, enguany, aprofitem aquest dia per fer visible el paper de la cultura com a font de creació i aprenentatges a la Ciutat Educadora.

Jornada cultural i educativa al Centre Cívic Soledat Sans

És per això que diumenge 26 de novembre, de 10 a 14 h,  tindrem l’oportunitat de  gaudir d’una jornada cultural i educativa al Centre Cívic Soledat Sans Serafini.

Durant el matí, els infants podran finalitzar el mur “Flora” i signar-lo, acompanyats de la Soledat Sans Serafini, pintora i cofundadora del taller municipal d’arts plàstiques Carrau Blau. 

A més, es podrà veure la trajectòria de l’artista a través de totes les pintures exposades. En aquesta mostra, també s’inclou una escultura de l’artista Dogny Abreu.

Finalment, la jornada acabarà amb l’actuació de Pep Callau, animador que amenitzarà les últimes hores del matí de diumenge amb el seu humorístic espectacle.  

L’organització d’aquesta activitat és possible gràcies a la col·laboració del taller municipal d’arts plàstiques Carrau Blau, que ha exercit un paper fonamental en la promoció artística, educativa i cultural del municipi, apropant l’art i l’experimentació visual i plàstica als infants de Sant Just.