Diumenge 19 de novembre, Marrecs celebra el 50è aniversari

Marrecs

Per l’escola bressol Marrecs han passat diverses generacions d’infants de 0-3 anys que han estat acompanyades per professionals de l’educació i seguint un consolidat projecte educatiu com a eix vertebrador. Aquesta manera de fer ja forma part de la història i la trajectòria de l’escola.

Ara que Marrecs compleix 50 anys, l’equip ho vol celebrar amb tota la ciutadania. Per això, el 19 de novembre es farà un acte de celebració a l’Escola Bressol i a l’esplanada del Casal de Joves.

Durant l’acte qui vulgui podrà enregistrar el seu testimoni sobre Marrecs.

Programa d’activitats:

Diumenge 19 de novembre de 2023

  • 11 a 12 h – Portes obertes de l’Escola Bressol Municipal Marrecs
  • 11 a 13.30 h – Enregistra el teu testimoni. El teu record és important!
  • 12.30 h – Actuació musical de Marrecs Rock

A continuació, l’AFA Marrecs oferirà un aperitiu, amenitzat amb l’actuació musical de Folkids. Finalment, se servirà pastís i es farà un dinar de carmanyola.

Una mica d’història sobre l’escola bressol municipal Marrecs

El 2 d’octubre de 1972 es va inaugurar el Jardí d’Infància, un centre amb places per a 35 infants d’1 a 3 anys, situat al barri Nord. Més tard, el març del 1987 es va traslladar a l’actual ubicació de l’avinguda Indústria.  

L’any 2007, Marrecs es va ampliar per arribar a la seva actual configuració, amb 107 places. Ara, amb la inauguració de la nova escola bressol Mainada, Sant Just Desvern ja compta amb 214 places d’escola bressol municipal. 

El 19 de novembre de 2023, celebrarem 50 anys d’un projecte de centre que ha crescut amb el seu entorn, que ha posat l’infant al centre de tot, que ha respectat, escoltat i estimat cada nen i nena, que ha tingut en compte els seus interessos i necessitats creant espais perquè puguin aprendre i ser feliços, i per festejar-ho.