El Butlletí d’octubre obre amb el reconeixement a persones, entitats, comerços i empreses del poble que es va fer per la Diada

L’homenatge a 31 persones, entitats, comerços i empreses del poble que han destacat per algun motiu, i el record a veïns i veïnes que, malauradament, aquest any ens han deixat, van omplir de gom a gom els jardins de Can Ginestar el mateix dia de la Diada. El butlletí d’octubre dedica les primeres planes a aquest reconeixement, amb la voluntat de posar en valor la contribució, el llegat i els èxits de la ciutadania.

Altres articles d’aquest número són les millores fetes en diferents carrers del poble; l’inici de la 40a temporada de Ràdio Desvern amb novetats i celebració; la nova programació “Tardor d’Hivern” amb activitats per a infants i les seves famílies; els propers intercanvis de Mobilitat Internacional per al jovent; i el nou cicle de xerrades de “Ciutats Defensores dels Drets Humans”, entre d’altres.

L’avanç de la programació de Festes de Tardor i l’exposició de fotografies de Bruce Springsteen fetes pel santjustenc Francesc Fàbregas que es podrà veure al Centre Cívic Soledat Sans durant el mes d’octubre, són altres notícies destacades en aquest número.

La nova programació de la Xarxa d’Equipaments Culturals de Sant Just ocupa les pàgines centrals del Butlletí, amb informació dels diferents equipaments i dels seus usos.

L’entrevista d’octubre és la Clara Aguilar, compositora i artista santjustenca. Ha composat la banda sonora de la pel·lícula “Creatura” -actualment en cartellera-, està actuant a l’obra “La plaça del Diamant” al Teatre Nacional de Catalunya, i presenta nou disc. A l’agenda d’activitats trobareu les activitats programades amb motiu del Dia Mundial del Cor i del Dol Perinatal, noves propostes al Casal de Joves, entre moltes altres.