Programació Tardor d’Hivern 2023: activitats per a infants i les seves famílies

Tardor d'Hivern 2023

Ja es pot consultar la nova programació de Tardor d’Hivern d’aquest 2023 a Sant Just Desvern. Es tracta d’una trentena d’activitats per a infants i les seves famílies, repartides entre els mesos d’octubre, novembre i desembre.

Òpera per als més petits, clubs de lectura de còmic infantil, sessions de moixaines, jocs i cançons per a nadons, correllengua, conta contes, teatre familiar, castanyada i titelles són algunes de les activitats i tallers que s’ofereixen en aquest nou cicle. I, de cara a desembre, les activitats adquiriran un aire nadalenc.

La Programació de Tardor d’Hivern té lloc en diferents ubicacions del municipi: Parc de Iulia Quieta, Ateneu, Can Ginestar, Parc Maragall, Casal de Joves, carrer Bonavista, avinguda Indústria, Centre Cívic Soledat Sans Serafini i plaça Camoapa.

Aquestes activitats se sumen a les jugateques ambientals per aprendre i gaudir en família, que ofereixen una programació variada tots els dissabtes al Parc del Mil·lenari i tots els diumenges al Parc de Torreblanca.