Ajuts econòmics a les activitats extraescolars de Sant Just Desvern

Activitas extraescolars

Oberta la convocatòria d’ajuts econòmics per a les activitats extraescolars de Sant Just Desvern per al curs 2023-2024, per a persones menors d’edat (entre 3 i 18 anys), empadronades o escolaritzades al municipi. L’Ajuntament hi destinarà un màxim de 100.000 €.

Per poder atorgar-se l’ajut, s’hauran de complir els requisits estipulats a les bases reguladores de la convocatòria. Es tindran en compte els indicadors de renda per unitat familiar.

Enguany, s’ha incrementat l’indicador de la renda per unitat familiar, amb l’objectiu de donar resposta a més famílies. Concretament, s’ha augmentat el límit d’ingressos bruts de la unitat familiar, així com el llindar d’ingressos de les famílies monoparentals de categoria especial.

Es poden presentar sol·licituds fins al 31 de desembre de 2023, i el pagament dels ajuts atorgats es farà efectiu abans que finalitzi el curs escolar 2023-2024. Només se subvencionarà una activitat per menor i curs escolar. L’ajut màxim per a cada infant és de 500 €.

Tota la informació, amb les bases reguladores i els formularis de sol·licitud, està publicada al punt 17 del catàleg de tràmits i procediments de l’Ajuntament de Sant Just Desvern.