Tens més de 60 anys? Participa en l’enquesta per al nou pla d’acció de “Ciutat amiga de les persones grans”

Ciutat Amiga de les Persones Grans

L’Ajuntament de Sant Just participa en el projecte de l’OMS “Ciutat amiga de les persones grans”. Durant l’any 2022 i inicis del 2023, s’ha realitzat la diagnosi per conèixer quina és la realitat de les persones grans al municipi, comptant amb la seva participació durant aquesta fase del procés.

Ara, comença una segona fase en què es definirà el pla d’acció. L’objectiu d’aquesta fase és recollir propostes concretes d’actuació. És el moment de concretar les propostes per donar resposta als reptes que es van identificar en unes primeres trobades de sessions de treball.

S’ha preparat una enquesta mitjançant la qual es poden fer propostes per aconseguir que la nostra ciutat sigui més acollidora i conciliadora amb les necessitats de la gent gran. La podeu emplenar en el següent enllaç.

Aquesta és una enquesta anònima i la informació recollida només serà analitzada amb finalitats estadístiques, per definir les accions que l’Ajuntament es compromet a desenvolupar dins del nou Pla d’acció com a “Ciutat amiga de les persones grans”.