Reconeixement de l’Hoquei Club Sant Just, que ascendeix a l’OK Lliga Or

Reconeixement de l’Hoquei Club Sant Just, que ascendeix a l’OK Liga Oro

L’Hoquei Club Sant Just ha ascendit a la màxima categoria d’hoquei estatal, l’OK Lliga Or, per primera vegada en la seva història. Amb una victòria de 5 a 3 sobre el CP Manlleu, els santjustencs van aconseguir la fita davant d’una Bonaigua plena a vessar el passat diumenge 21 de maig.

A més, per acabar la jornada històrica del club, l’equip B de l’HC Sant Just de la categoria Primera Catalana va aconseguir una victòria emocionant contra la U.E. Barberà, amb un ajustat resultat final de 4-3. Aquesta victòria ha permès l’equip B de l’Hoquei Club Sant Just ascendir a la categoria Nacional Catalana, la màxima categoria de l’hoquei català. Aquest ascens és un gran èxit per l’equip, que ha demostrat la seva vàlua en el camp de joc.

Celebració: rua i reconeixement amb públic a l’Ajuntament

A petició del club i per celebrar els dos ascensos, dimarts 23 de maig es va organitzar una petita rua a les 18.30 h des de la Bonaigua fins a la plaça Verdaguer de Sant Just Desvern, on es va fer una rebuda institucional a l’Ajuntament.

Acompanyats per l’alcalde i els portaveus municipals, els jugadors van fer una salutació des del balcó, i es van pronunciar diversos parlaments.