L’Ajuntament acompanya les famílies amb necessitats educatives especials o dificultats econòmiques: cap infant sense casals o extraescolars

casals d'estiu Sant Just

Els Serveis Socials de l’Ajuntament ofereixen ajuts i tramitacions de serveis per donar suport a famílies i especialment als infants, per tal de garantir que tinguin totes les oportunitats en el seu desenvolupament com a persones.

Davant del desconeixement o temor que ha suscitat en algunes famílies l’existència o posada en pràctica d’ajuts específics perquè els infants puguin gaudir d’una oferta lúdica d’estiu, l’Ajuntament de Sant Just Desvern vol recalcar que fa molts anys que ofereix aquest servei d’acompanyament mitjançant beques i/o personal vetllador, que acompanya l’infant en les activitats. L’estiu passat, 7 infants amb necessitats específiques van beneficiar-se d’aquest servei i van poder gaudir dels casals d’estiu. Aquest suport va tenir un cost per l’Ajuntament de 6.900 euros. A més, una norantena d’infants van gaudir de beques, el que va suposar una aportació municipal de 23.000 euros.

Amb l’oferta de casals d’estiu tot just publicada i les inscripcions en marxa, l’Ajuntament recorda que qualsevol família amb necessitats educatives especials o amb dificultats econòmiques, per fer front al cost de l’activitat, pot contactar amb els Serveis Socials i se li oferirà suport o ajut. Sempre es garanteix aquest servei, i s’està en constant diàleg amb la família i les entitats per proporcionar una bona experiència.

Des de l’Ajuntament de Sant Just Desvern, treballem per donar resposta a cada petició d’infants amb necessitats educatives especials i amb les parts implicades (famílies i entitats organitzadores dels casals o de les activitats extraescolars), per tal que cap infant es quedi sense casals d’estiu o extraescolars i pugui gaudir de l’oferta que millor doni resposta a les seves necessitats. Enguany, l’Ajuntament ha escoltat les peticions de Sant Just Inclou per seguir vetllant per les necessitats de les famílies de l’associació, i se’ls ha donat resposta perquè tots els infants puguin gaudir, com sempre, dels casals d’estiu.

Serveis Socials de l’Ajuntament de Sant Just Desvern

Atenció presencial

De dilluns a divendres, de 9 a 14 h (cal demanar cita prèvia)

Telèfons

93 480 48 00 / 607 453 960

Correu electrònic

benestarsocial@santjust.cat

Pàgina web

Serveis Socials de Sant Just Desvern