Eleccions municipals del 28M: signat l’acord de partits pel repartiment de l’espai de propaganda electoral

Entrada Ajuntament

Ahir es va signar l’acord de partits pel repartiment dels espais de propaganda electoral de Sant Just per a les eleccions municipals del 28 de maig. Representants d’ERC, Endavant Sant Just, PSC, CUP, Sant Just En Comú, Junts, Som-hi Sant Just Viva!, PP i Vox s’han repartit els espais gratuïts per a la propaganda electoral cedits per l’Ajuntament de Sant Just Desvern.

La repartició d’aquests espais s’ha fet per ordre de representativitat, d’acord amb els resultats obtinguts l’any 2019 i tenint en compte les resolucions de la Junta Electoral, l’ordre i la representativitat de les nou candidatures que concorren a les eleccions municipals.

En aquest acord, es delimiten aspectes com la ubicació de les pancartes, els trams de carrers i fanals reservats per a banderoles i cartells, els cartells lliures al voltant d’equipaments públics o el suport cartró d’ús exclusiu per a la propaganda electoral.

L’acord també recull la difusió i propaganda electoral mitjançant l’emissora de ràdio local del municipi, Ràdio Desvern. Així, s’han marcat els minuts d’espais gratuïts de propaganda electoral que pertoquen a cada formació política, així com el calendari d’entrevistes a les persones candidates, el debat electoral, la cobertura d’actes electorals durant la campanya i el programa especial d’eleccions, que es farà el mateix 28 de març a partir de les 20 h. El debat electoral s’emetrà dimecres 24 de maig, a les 19 h, i es podrà seguir en directe a través del canal de YouTube de Ràdio Desvern.

Acord sobre la distribució d’espais i propaganda electoral per a les eleccions municipals del 28 de maig de 2023